NJOFTIM

NJOFTIM

Në datën 20.11.2020, ora 9.30, në DRAP Fier (Adresa: Rr.Leon Rei, Fier) zhvillohet  faza e dytë e konkurrimit për procedurat e punonjësve në njësinë e shërbimit psiko-social, testimi me shkrim.

1- Kandidatët duhet të jenë të pajisur  me mjet identifikimi.

2- Të kenë maskë, dezinfektues dhe të zbatojnë rregullat e distancimit social dhe fizik, në ambientet brenda dhe jashtë qendrës së provimit.​

DRAP Fier

(Shiko listen) KANDIDATET E KUALIFIKUAR NE FAZEN E PARE (PSIKOLOG+PUNONJËS SOCIAL)