Uncategorized

Rregullorja e posaçme për zhvillimin e provimeve të Maturës Shtetërore 2020 në kushtet e fatkeqësisë natyrore të shkaktuar nga pandemia e COVID-19 Urdher 114 – Rregullore per zhvillimin e MSH 2020  

Udhëzimi i ASCAP

për vlerësimin dhe mbylljen e vitit shkollor 2019-2020: https://www.ascap.edu.al/wp-content/uploads/2020/05/UDHEZUES-PER-VLERESIMIN-E-NXENESVE-GJATE-MESIMIT-NE-DISTANCE-7-MAJ-2020.pdf

Publikohen aktet e nxjerra nga MASR, DPAP, QSHA, ASCAP, MSHMS gjatë periudhës prill-5 maj: Plan masash për institucionet e arsimit të mesëm të lartë  Urdhër nr. 32, datë 05.05.2020 “Për miratimin e periudhës së aplikimeve me formularin A1 dhe A1Z për MSH 2020”  Urdhër nr. 106, datë 30.04.2020 “Për porositjen, shpërndarjen dhe shitjen e teksteve …

Read More »