NJOFTIM

RISHPALLJE NR 2 E VENDIT TË LIRË PËR DREJTOR TË INSTITUCIONIT PUBLIK TË ARSIMIT    http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/06/Rishpallje-NR-2.pdf

TABELA E KANDIDATËVE QË JANË SKUALIFIKUAR PASI NUK KANË BËRË APLIKIM ONLINE

TABELA E KANDIDATËVE QË JANË SKUALIFIKUAR PASI NUK KANË BËRË APLIKIM ONLINE ...

NJOFTIM PËR SHPALLJEN E REZULTATEVE PARAPRAKE TË KANDIDATËVE TË PORTALIT 2022

LISTA E REZULTATEVE PARAPRAKE TË KANDIDATËVE TË PORTALIT "MËSUES PËR SHQIPËRINË" 2022 DRAP FIER http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/06/DRAP-FIER-TABELA-E-REZULTATEVEPARAPRAKE-TE-KANDIDATEVE-TE-PORTALIT-2022.xlsx

NJOFTIM

JU NJOFTOJME SE NE DATEN 24.06.2022 DO TE PUBLIKOHET LISTA E REZULTATEVE PARAPRAKE E VLERESIMIT TE DOSJEVE TE KANDIDATEVE PER PORTALIN "MESUES PER SHQIPERINE" 2022.

SHPALLJE NR 6 E VENDEVE TE LIRA TE NJESISE SE SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE IPAP NE ZVAP NE VARESI TE DRAP FIER

SHPALLJE NR 6 E VENDEVE TE LIRA TE NJESISE SE SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE INSTITUCIONET PUBLIKE TE ARSIMIT PARAUNIVERSITAR (IPAP) NE ZVAP NE VARESI TE DRAP FIER.   http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/05/Shpallje-nr.6.pdf

SHPALLJA E FITUESIT PER POZICIONIN DREJTUES FAZA II

SHPALLJA E FITUESIT PER POZICIONIN DREJTUES NGA INTERVISTA E DATES 11.05.2022 - FAZA II                    http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/05/Shpallja-Fituesve-1.pdf  

SHPALLJE E FITUESVE PER POZICIONIN DREJTUES TE IPAP TE INTERVISTAVE TE DATES 09.05.2022( FAZA II)

SHPALLJE E FITUESVE PER POZICIONIN DREJTUES TE IPAP TE INTERVISTAVE TE DATES 09.05.2022( FAZA II)   http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/05/IMG_20220510_0001-1.pdf

NJOFTIM PER GRAFIKUN E INTERVISTAVE PER POZICIONIN DREJTUES NE IPAP (FAZA II)

NJOFTIM PER GRAFIKUN E INTERVISTAVE PER POZICIONIN DREJTUES NE IPAP (FAZA II)                                         http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/05/IMG_20220509_0001-1.pdf

RISHPALLJE 1 E VENDEVE TE LIRA PER DREJTUES NE INSTITUCIONET PUBLIKE PARAUNIVERSITARE TE ARSIMIT

RISHPALLJE NR 1 E VENDEVE TE LIRA PER DREJTUES NE INSTITUCIONET PUBLIKE PARAUNIVERSITARE TE ARSIMIT http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/05/IMG_20220506_0001.pdf

NJOFTIM PER GRAFIKUN E INTERVISTAVE TE KANDIDATEVE FITUES NE DRAP FIER (FAZA E III)

NJOFTIM PER GRAFIKUN E INTERVISTAVE TE KANDIDATEVE FITUES NE DRAP FIER (FAZA E III)                             http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/05/IMG_20220505_0001-4.pdf

Drejtoria Rajonale

e Arsimit Parauniversitar Fier
FIER

Lagjia “Kastriot”, Rr “Leon Rei” Fier

 DIVJAKË

Sheshi Santa Barbara Divjakë

 MALLAKASTËR

Lagjia “5 shkurti”, Rr. “Kadri Roshi”, Nd. Nr.2, Ballsh

 TEPELENË-MEMALIAJ

Rruga “Batalioni Baba Abaz”

 LUSHNJE

Rruga “Qemal Stafa”, Lushnje

 PATOS

Rr.”Thoma Rrudha”Lagjia “29Marsi”

 SELENICË

Selenice ,Vlore 

 GJIROKASTËR-LIBOHOVË

Lagjia “11 Janari”, Gjirokastër

 FINIQ-DROPULL

Rruga Foinikeon, prane Bashkise Finiq.

VLORË-HIMARË

Lagjia “28 Nëntori”, Rruga “Siko Nako”, Vlorë

 ROSKOVEC

Rruga : ‘Llambi Pasku”, Ndertesa nr 20/1,Hyrja 1 

 PËRMET-KËLÇYRË

 “Lagjia Mejden” Permet

 SARANDË-DELVINË-KONISPOL

Lagjia nr. 3, Rr. Studenti, Sarande

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Na ndiqni në rrjetet sociale

NJOFTIM

NJOFTIM PËR SAKTËSIM TË AFATIT TË DORËZIMIT TË DOSJEVE PËR PROCEDURËN E KONKURIMIT PËR DREJTOR NË SHKOLLËN "HALIM XHELO". AFATI I DOREZIMIT TE DOSJEVE ESHTE PERIUDHA NGA 29.06.2022 DERI NE...

NJOFTIM

RISHPALLJE NR 2 E VENDIT TË LIRË PËR DREJTOR TË INSTITUCIONIT PUBLIK TË ARSIMIT    http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2022/06/Rishpallje-NR-2.pdf

Publikim i rezultateve paraprake të kandidatëve të Portalit “Mësues për Shqipërinë” 2021

Rezultatet paraprake të kandidatëve të Portalit "Mësues për Shqipërinë" 2021, DRAP FIER http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2021/09/Rezultatet-paraprake-të-kandidatëve-të-Portalit-Mësues-për-Shqipërinë-2021-DRAP-Fier.pdf

Rezultatet Paraprake Portal 2021 DRAP Fier

Rezultatet Paraprake Portal 2021 DRAP Fier

Vende Provizore/Vakante ne ZVAP Sarande

Kerkese per vend vakant ne ZVAP Sarande, DRAP Fier.

Njoftim

Njoftim per vende te lira Vakante/Provizore per vitin mesimor 2020-2021 ZVAP Mallakaster

Vende provizore/vakante të ZVAP Divjakë

Vende provizore/vakante të ZVAP Divjakë
Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!