PUBLIKOHEN VENDET E LIRA TË PUNËS PËR DATËN 01.12.2023

DEKLARIMET DITORE TË VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 01.12.2023   https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/12/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-01.12.2023.pdf

PUBLIKOHET LISTA PËRFUNDIMTARE E SHPALLJES NR 2 PËR SHPS

PUBLIKOHET LISTA PËRFUNDIMTARE PËR SHPALLJEN NR 2 PËR SHPS                                                                  https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/12/SHPS-Lista-përfundimtare.pdf

REZULTATET PARAPRAKE TË SHPALLJES NR. 2 PËR PUNONJËS TË SHPS-SË

DRAP Fier publikon me linkun e mëposhtëm rezultatet paraprake të shpalljes nr.2 për punonjës të SHPS-së. Ankesat dërgohen në adresën zyrtare email DRAPfier@arsimi.gov.al. Afati i ankesave është deri në datën 30.11.2023. Rezultatet praprake të shpalljes nr.2 për...

PUBLIKIMI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR DATËN 17.11.2023

DEKLARIMI DITOR I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 17.11.2023              https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-17.11.2023.pdf

SHPALLJE NR 2 E VENDEVE TË LIRA PËR PUNONJËS TË SHËRBIMIT PSIKO SOCIAL NË IPAP

SHPALLJE NR 2 E VENDEVE TË LIRA PËR PUNONJËS TË SHËRBIMIT PSIKO SOCIAL NË IPAP NË ZVAP NË VARËSI TË DRAP FIER https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/Shpallje-Nr-2-SHPS.pdf

PUBLIKIMI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR DATËN 16.11.2023

DEKLARIMI DITOR I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 16.11.2023.       https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-16.11.2023..pdf

PUBLIKIMI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR DATËN 15.11.2023

DEKLARIMI DITOR I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 15.11.2023        https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-15.11.2023..pdf

PUBLIKIMI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR DATËN 14.11.2023

DEKLARIMI DITOR I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 14.11.2023         https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-14.11.2023..pdf

PUBLIKIMI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS 13.11.2023

DEKLARIMI DITOR I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 13.11.2023        https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-13.11.2023..pdf

PUBLIKIMI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR DATËN 10.11.2023

DEKLARIMI DITOR I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË INSTITUCIONET ARSIMORE PËR DATËN 10.11.2023        https://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2023/11/DRAP-Fier-Vendet-e-lira-10.11.2023..pdf

Drejtoria Rajonale

e Arsimit Parauniversitar Fier
FIER

Lagjia “Kastriot”, Rr “Leon Rei” Fier

 DIVJAKË

Sheshi Santa Barbara Divjakë

 MALLAKASTËR

Lagjia “5 shkurti”, Rr. “Kadri Roshi”, Nd. Nr.2, Ballsh

 TEPELENË-MEMALIAJ

Rruga “Batalioni Baba Abaz”

 LUSHNJE

Rruga “Qemal Stafa”, Lushnje

 PATOS

Rr.”Thoma Rrudha”Lagjia “29Marsi”

 SELENICË

Selenice ,Vlore 

 GJIROKASTËR-LIBOHOVË

Lagjia “11 Janari”, Gjirokastër

 FINIQ-DROPULL

Rruga Foinikeon, prane Bashkise Finiq.

VLORË-HIMARË

Lagjia “28 Nëntori”, Rruga “Siko Nako”, Vlorë

 ROSKOVEC

Rruga : ‘Llambi Pasku”, Ndertesa nr 20/1,Hyrja 1 

 PËRMET-KËLÇYRË

 “Lagjia Mejden” Permet

 SARANDË-DELVINË-KONISPOL

Lagjia nr. 3, Rr. Studenti, Sarande

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Publikim i rezultateve paraprake të kandidatëve të Portalit “Mësues për Shqipërinë” 2021

Rezultatet paraprake të kandidatëve të Portalit "Mësues për Shqipërinë" 2021, DRAP FIER http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/sites/5/2021/09/Rezultatet-paraprake-të-kandidatëve-të-Portalit-Mësues-për-Shqipërinë-2021-DRAP-Fier.pdf

Rezultatet Paraprake Portal 2021 DRAP Fier

Rezultatet Paraprake Portal 2021 DRAP Fier

Vende Provizore/Vakante ne ZVAP Sarande

Kerkese per vend vakant ne ZVAP Sarande, DRAP Fier.

Njoftim

Njoftim per vende te lira Vakante/Provizore per vitin mesimor 2020-2021 ZVAP Mallakaster

Vende provizore/vakante të ZVAP Divjakë

Vende provizore/vakante të ZVAP Divjakë
Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!