Nxënësit

Njoftim për regjistrimet e reja me formularin A1/A1Z

Njoftojmë se QSHA ka miratuar periudhën e aplikimeve me formularët A1/A1Z, për MSH 2020, në datat 19 deri më 23 qershor 2020.  Të interesuarit që nuk kanë arritur të aplikojnë në afatet e mëparshme të mund të regjistrohen me formularët A1/A1Z nëpërmjet portalit e-Albania.al. Urdher aplikimet A1Z 19 deri 23 qershor 2020    

Rregullorja e posaçme për zhvillimin e provimeve të Maturës Shtetërore 2020 në kushtet e fatkeqësisë natyrore të shkaktuar nga pandemia e COVID-19 Urdher 114 – Rregullore per zhvillimin e MSH 2020  

Urdhri i MSHMS-së për lejimin e zhvillimit të procesit mësimor dhe provimeve të Maturës Shtetërore në institucionet e arsimit parauniversitar sipas përcaktimit të MASR-së   URDHRI-NR.1932-DATË-14.05.2020-TË-MINISTRIT-TË-SHËNDETËSISË-DHE-MBROJTJES-SOCIALE-”PËR-NJË-NDRYSHIM-NË-URDHRIN-NR.193-DATË-20.03.2020

Njoftim për këndin e psikologut, në ndihmë të nxënësve dhe prindërve

Të nderuar prindër dhe nxënës! DRAP Fier, ka hapur tashmë në faqen e vet në internet rubrikën “Këndi i psikologut”, me anë të së cilës do t’ju ndihmojë për çdo shqetësim apo vështirësi të fëmijës suaj. Rrethanat në të cilat gjenden fëmijët dhe prindërit nuk janë të lehta, prandaj nevoja për mbështetje emocionale e psikologjike …

Njoftim për këndin e psikologut, në ndihmë të nxënësve dhe prindërve Read More »